Golv av härdplast i Lund

Vill du installera ett golv av härdplast i Lund?

Har du en verksamhet eller fastighet som behöver lägga in nytt golv? Kanske skulle ett golv i härdplast vara det som fungerar bäst? Härdplastgolv är tåliga och fogfria golv med åtskilliga alternativ samt designmöjligheter. Laholms beläggningsteknik AB installerar flera olika slags härdplastgolv i Lund. Vi anpassar oss efter era behov och krav!

Tycker du att betonggolv skulle vara en snygg detalj i inredningen, men är osäker på hur det fungerar i praktiken? Gäller det ett utrymme med höga krav gällande hygien? Eller är det viktigaste att golvet klarar hög vikt och är slitstarkt? Oavsett behov och krav hjälper vi dig med en anpassad lösning av härdplastgolv i Lund.

Många alternativ när det kommer till härdplast

Det finns olika typer av härdplastmaterial att välja på. Ofta talar man om akryl, polyuretan och epoxi. De olika härdplasterna har alla unika egenskaper och möjligheter. Ditt val påverkas främst av vad för typ av  verksamhet som kommer ske i lokalen där golvet ska ligga.

Akrylens fördel är den oerhört korta härdtiden. Polyuretan är ett väldigt flexibelt material och i sin härdade form ett väldigt reptåligt golv, medans epoxi är lätt att specialutforma och anpassa. Alla tre är härdplastgolv som tål tung belastning och passar i utrymmen med höga krav på hygien och hållbarhet. Tack vare de olika alternativen som finns är det enkelt att skräddarsy en lösning efter era förutsättningar och behov.

Dina behov styr

Vi på Laholms beläggningsteknik har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner att hitta skräddarsydda lösningar av härdplastgolv i Lund. Vi arbetar både med projekt i privata hem och inom industri. Här är det alltid dina behov som styr. 

Under åren har vi fått lära oss att olika lokaler kräver olika slags golv och vi har stött på de flesta problem och frågor sedan tidigare. Vi kan härdplastgolv helt enkelt! 

Så vad väntar du på? Kontakta oss redan idag för att boka en kostnadsfri besiktning.

Under besiktningen undersöker hur det ser ut i dagsläget, vilken lösning som skulle uppfylla verksamhetens behov och vad för önskemål du har samt vilka förutsättningar som finns. Vad just ditt projekt kräver av oss med andra ord.

Industrigolv - Ett golv med många fördelar

Otroligt tåligt och slitstarkt

Ett Härdplastgolv är ett golv som tål tuffa miljöer och tung belastning.

Säkert arbetsmiljö

Ett härdplastgolv fungerar bra i ett utrymme där det förekommer oljespill och annat man kan halka på, eftersom härdplasten kan behandlas så att den blir halkfritt.

Lätt att hålla rent

Ett golv i härdplast är i regel fogfritt vilket gör det väldigt lätt att hålla rent. Tack vare detta fungerar golvet bra i utrymmen med höga krav på hygien.

Utseendet går att anpassa

Halkskydd, blank, matt, enfärgade eller flerfärgade. Både färg och yta kan anpassas efter dina behov och smak.

Frågor eller funderingar?

Vi genomför kostnadsfria besiktningar för att undersöka vad för typ av behov du har. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har frågor eller funderingar.

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.