Anlägger industrigolv i Växjö

Vill du installera ett industrigolv i Växjö?

Ska du installera ett industrigolv i Växjö? Vi hjälper dig! Många förmodar att ett industrigolv bara passar i en verkstad. Så är inte fallet. Även om namnet kan ge det intrycket. Ett industrigolv är enkelt förklarat ett golv som lämpar sig i utrymmen där det ställs höga krav på tålighet och kvalitet.

Ett industrigolv passar till exempel bra i parkeringshus, skolor eller i en shoppinggalleria. Ett industrigolv är i regel helt utan fogar och därför väldigt lätt att hålla rent. Av den anledningen passar därför ett industrigolv också väldigt bra i utrymmen där det ställs höga krav på hygien. Vårdhem, sjukhus och restauranger är exempel på verksamheter som skulle gynnas av att ha ett industrigolv. 

Ett bra utfört industrigolv är kostnadseffektivt, då ett industrigolv som är bra gjort håller länge! 

Kontakta oss redan i dag för en kostnadsfri behövsanalys.

Vi kan industrigolv!

På Laholms beläggningsteknik AB har vi arbetat med att lägga in industrigolv under många år. Vi har lärt oss att olika lokaler kräver olika slags golv och vi har stött på de flesta problem och frågor sedan tidigare. Vi kan industrigolv helt enkelt! 

När du anlitar oss för att anlägga ditt industrigolv i Växjö kan du känna dig trygg. Vi har certifierad personal som följer säkerhetsrutiner. Och alla hantverkare får en uppdaterad utbildning va femte år. Våra hantverkare har lång erfarenhet av att anlägga industrigolv och gör det noggrant och effektivt.

Vi erbjuder industrigolv i Växjö med hög kvalitet

Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda dig ett industrigolv i bästa kvalitet, anpassat efter just dina behov och krav.

Under åren har vi fått möjlighet att arbeta med både större renoveringar och nyanläggningar. Vi har under åren även utfört upprustningarbeten, där vi istället för att lägga ett nytt golv lagar det befintliga. För oss är inget projekt är för litet eller för stort. Kontakta oss idag för att få svar på dina frågor eller funderingar.

Industrigolv - Ett golv med många fördelar

Hygieniskt och lättstädat

Ett industrigolv är i regel helt utan fogar, vilket gör det till ett golv som är väldigt lätt att hålla rent.

Säkert och halkfritt

Golvet kan behandlas så att dom blir halkfria. Golvet kan med andra ord fungera bra i ett utrymme där det till exempel förekommer oljespill eller annat man kan halka på.

Extremt slitstarkt och tåligt

Ett korrekt lagt industrigolv är ett golv som tål tuffa miljöer och tung belastning. Ett industrigolv av oss kan du lita på!

Lätt att anpassa utseende efter smak och behpov

Halkskydd, blank, matt, enfärgade eller flerfärgade. Både färg och yta kan anpassas efter dina behov och smak.

Är du i behov av lägga in ett industrigolv?

Laholms beläggningsteknik AB erbjuder kostnadseffektiva och kvalitativa industrigolv. Med andra ord – ett industrigolv som håller länge!

Hör av dig till oss redan idag. Vi genomför en kostnadsfri behovsanalys ute på plats. Vi undersöker hur det ser ut i dagsläget och vad för slags lösning som skulle passa dig och dina behov bäst.

Vi analyserar vad just ditt projekt kräver av oss.

Vad ska du tänka på vid val av industrigolv?

Främst påverkas det av vad för typ av  verksamhet som kommer ske i lokalen där golvet ska ligga. Är det ett bilgarage, eller är det i korridorerna på en skola? Är det viktigt att det ska gå att hålla rent, eller är det viktigare att golvet klarar högt tryck? Det finns många frågor att ta hänsyn till och vi förstår om du känner dig överväldigad. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Vi kan komma ut till dig och genomföra en kostnadsfri behovsanalys där vi ser vad för typ av arbete som skulle lämpa sig bäst för det utrymmet som ni planerar att lägga ett industrigolv i. Kontakta oss redan idag!

Frågor eller funderingar?

Vi genomför kostnadsfria besiktningar för att undersöka vad för typ av behov du har. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har frågor eller funderingar.

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.